5 мита за мъжете с по-млади гаджета

2
Добави коментар
ivaylonetsov
ivaylonetsov

Когато става дума за връзката между по-възрастен мъж и доста по-млада от него жена, то всички сякаш четем от една и съща книга. За това си има основателни причини, разбира се, които са доказвани в продължение на десетилетия и точно така са формирали тези стереотипи. Има все пак и изключения и както се казва, изключенията са най-добрите. Затова нека хвърлим едно око към митовете за връзката между дъртака и младата апетитна девойка и да видим къде можем да поспорим.

Тя е с него само заради парите

Хората се събират и по много други причини. И колкото и изтъркано да звучи, само с пари не се живее добре. Да, парите са фактор във всяка връзка, но колко дълго може да живее един човек с друг човек, ако само парите ги свързват.

Ако се замислите, жените на около 20 години по-малко мислят за финансова стабилност, семейство и деца, както и дали мъжът има средствата да ги осигури до живот. Жените на 20 могат да се возят в метрото и да хапват пица на парче. Вижте, жените след 30 са друга бира. Те ще искат да ти видят CV-то и извлечение с данни за месечната ти заплата, преди да се съгласят да излязат с теб.

Той е с нея само заради секса

Колкото по-възрастен става един мъж, толкова по-малко значение отдава на секса. Не че не иска секс, не че не прави секс, но той отдавна не му е цел номер едно. Неща като приятен разговор, интимност и забавно прекарване на времето с жената са много по-важни.

Това няма да трае дълго

Сещате ли се за случая на Уди Алън. През 1992 г. той – тогава на 56, завъртя любов с 21-годишната си доведена дъщеря. После се ожениха и 20 години след това са все още заедно.

Всъщност, статистически погледнато, връзките между по-възрастни мъже и млади жени са най-стабилните. С възрастта мъжете стават по-търпеливи и по-малко егоисти, което доста помага.

Нямат нищо общо

Донякъде е така, но противоположностите се привличат. Рядко ще намерите мъж и жена, които да са на едно мнение, когато стане въпрос за спорт, политика и култура. Но в много двойки е така. И част от хубавите неща на връзката са да учите един от друг.

Отвратително е

Това се твърдеше преди и за еднополовите двойки, но сега не е така. Няма нищо страшно и гадно в това млада жена да е гадже с по-възрастен мъж, стига той да не е баща ѝ.

Източник: AskMen