Диетата на Лили Иванова

5
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Диетата на Лили Иванова, с която поддържа с десетилетия своето тяло, споделя самата прима на българската музика.

На 22 ноември 2012 г. Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в София пред около 20 000 фенове в Арена Армеец и отново доказа своя глас, стил и красота. В рода на Лили Иванова, която е родена на 24 април 1939 г. в Кубрат, има столетници по майчина линия.

Ето как Лили Иванова обобщава своя хранителен режим в интервю за ТВ7: Не ям много. Това е най-лесното и простото. Имам си специална диета, която сама съм си измислила. Аз не стоя гладна.

Лили Иванова става от сън към 13 ч. и обединява закуска и обяд като първо изпива една чаша топла вода. След това консумира чаша кафе с малко мляко.

Когато изгладнее към 16-17 ч. Лили Иванова изяжда попара със сирене, която приготвя с едно малко сухарче с много малко сиренце и гореща вода, без захар и без сол. За вечеря към 21-23 ч. певицата изяжда един – два белтъка с малко сол. Допълва и карфиол с мед. По принцип Лили Иванова не яде месо, но не защото е вегетарианка, а защото не е сигруна в произхода на месото.

Лили Иванова предпочита мляко и яйца, отгледани от български фервери, не от магазина. Самата тя се е научила да си кваси кисело мляко.

Лили Иванова избягна и тестените изделия, консумира само сухари, но по 4-5 на ден – с мляко или мед. И още нещо ­ след всяко ядене изпивам по една чаша преварена гореща вода, споделя Лили Иванова. Друга традиция в диетата на Лили Иванова е поемането на малки глътки чаша топла вода с мед и лимон всяка сутрин.

Източник и снимка: zdraven.bg

от

Нина Тодорова

27 ноември 2012, 16:30

Нина е главен редактор на Kulinaria.bg, изкусен майстор в кухнята и естет.
Обожава фотографията, любител е на автомобилите и високите скорости, най-вече Бъмбълбий.

Небето е лимитът. Полетите и скоковете от високо – изключително изживяване, скоковете в дълбоко – истинско предизвикателство.
Отхапаната ябълка е страст, особено гарнирана с шоколад и сладолед. Винаги може повече и още!