Пудел и болонка се джавкат по Нова ТВ

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Както е тръгнало Нова ТВ е на път да се превърне в истинска бутикова телевизия. Вече няколко сутрини гостите в студиото отклоняват вниманието на  зрителите от сериозните теми и скандали, като представят на публиката любимците на българските политици.

Само преди два дни Даниел Вълчев от Движението България за гражданите нарече лидерът на РЗС и борец срещу корупцията по висшите етажи на властта Яне Янев “пуделът на Борисов”. 

На въпрос на водещите дали се притеснява от твърденията на Яне Янев, че срещу него и срещу Меглена Кунева има сигнали за корупция, търговия с влияние и пране на пари, бившият царски депутат отговори, че не се притеснява и това само означавало, че  „г-н премиерът Борисов силно се е притеснил от това, което става в страната“.

Помолен да уточни защо говори за Борисов, а не за Янев, Даниел Вълчев каза: „Ако пуделът на вашия съсед се изпикае, с извинение, пред вратата ви, вие с пудела ли ще се разправяте или ще кажете няколко думи, като звъннете на вратата на неговия стопанин?

Ироничната закачка на Вълчев очевидно никак не се оказа толкова безобидна за Яне Янев. Днес в студиото на същата телевизия той заяви отново, че има  данни за корупция срещу Меглена Кунева и Даниел Вълчев, но отбеляза, които обаче било рано да огласява. В прав текст той нарече лидерите на новото движение – партия “самозабравили се политици”, а Вълчев персонално обяви за “болонката на Станишев”.

„За да може Кунева да говори толкова много за главния прокурор и за Висшия съдебен съвет, значи тя се притеснява от разследване срещу нея. Убеден съм, че тя и Сергей Станишев правят задкулисни договорки. Убеден съм, че рано или късно в България ще има истинско правосъдие и някои сега, когато се създаде конкуренция при избора на главен прокурор, са недоволни, защото искат да си назначат техни хора“, каза Яне Янев.