Какво да правите, ако телефонът ви падне в тоалетната

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

От всички неща, които рано или късно попадат в тоалетната, мобилният телефон е едно от малкото, за което всеки е готов да топне ръкавче, за да го извади. Няма значение дали ще е в домашния ви кенеф, служебната тоалетна или септичната яма на село – телефонът трябва да се извади, или поне е редно да се направят няколко опита за това.

На много хора се е случвало да чуят неприятния звук от тяло на мобилно устройство, цопнало в пастта на белия трон. Усещането е неописуемо гадно. Все пак, не сме сами – цели 19% от хората са изпускали телефоните си в тоалетната и, честно казано, не се наемаме да търсим обяснение.

Какво правите, когато телефонът ви попадне в плен на WC-то? Първо: изваждате го. Второ: избърсвате го добре. Трето: спешно намирате ориз. Понеже не сме специалисти по ваденето на телефони от тоалетни, а и обикновено след това те изобщо не заработват отново, ви предлагаме да изгледате видеото по-долу. В него са дадени няколко съвета как да се действа в тази екстремна ситуация, за да имате отново мобилно устройство и защо, по дяволите, винаги е добре да си носите пакетче ориз в джоба или раницата.