Сладките бебета на звездите

3
Добави коментар
yApple

Много холивудски семейства се сдобиха с наследници през тази година. Всичко започна, когато в звездното семейство на Бионсе и Джей-Зи се роди малката Блу Айви. Ние разгледахме много снимки на бебетата на известните и избрахме да ви покажем седем от тях, които наистина заслужават титлата „Най-сладко бебе“. Да, грозни бебета няма, но има някои, които са по-хубави от другите. Вижте кои си избрахме ние и ако материалът ви хареса, се присъединете към Jenite.bg във фейсбук.

Джесика Симпсън беше критикувана за следродилното си тегло. После обаче бързо отслабна с близо 30 килограма. Още в момента, в който видяхме снимката на щастливото семейство с новородения Максуел Дрю, бяхме склонни да забравим за всички излишни килограми. Максуел е роден на 1 май 2012 и е сред най-красивите холивудски бебета. 

Twitter @JessicaSimpson

В класацията ни заслужено попадат Бионсе и не по-малко известната Блу Айви, за които стана дума преди малко. Дъщеричката на поп дивата е родена на 7 януари и е едно най-милите същества, които сме виждали в Холивуд.

I am Beyonce

Супермоделът Алесандра Амброзио е майка на две деца – Аня Луиз на 4 години и Ноа, който зарадва ангела на Vicroria’s Secret това лято. Малкият сладур се роди на 8 май 2012 и е сред най-сладките бебета на 2012.

Guliver/Getty Images

Алисън Ханиган, позната ни още като Лили от „Как се запознах с майка ви“ е горда майка на две дъщери. Втората се ражда на 23 май тази година и носи името Кеева. 

Twitter @alydenisof

Хилари Дъф сключва брак с хокей играча Майк Комри през 2010 година. Две години по-късно съдбата ги дари с най-скъпия подарък – малкия Лука. Синът на Дъф и Комри е роден през март тази година и има заслужено място в нашата класация на най-сладките звездни бебета.

Guliver/Getty Images/ Twitter @HilaryDuff

На снимката по-долу реалити звездата Кристин Кавалара е прегърнала малко пластмасово дяволче. Това не трябва да ви заблуждава. Синът на звездната майка, малкият Камдън Джак Кътлър, далеч не е дяволче. Той е роден на 8 август 2012 и има ангелски очи. 

Guliver/Getty Images/ Twitter @KristinCav

Американският певец и актьор Ник Лаше и съпругата му Ванеса Лаше посрещнаха първата си рожба на 12 септември тази година. Името е Камден Джон Лаше.

Guliver/Getty Images/Twitter @@VanessaLachey