Прецакали Къванч Татлъту за „Пепел от рози“

8
Добави коментар
ledzep
ledzep

Прецакали Къванч Татлъту за „Пепел от рози“

Берен Саат избрала друг актьор за партньор в сериала

Сензационна информация от кухнята на най-успешните турски продукции – „Пепел от рози“, разпространи в. „Уикенд“. Оказва се, че главната мъжка роля в сериала – тази на Керим, е трябвало да бъде поверена на Къванч Татлъту. Както знаят зрителите на Би Ти Ви обаче, звездата на поредицата е друг турски актьор – Енгин Акюрек.
Най-интересното е, че заслуга продуцентите да направят нов избор имала Берен Саат. Именно изпълняващата ролята на Фатмагюл актриса настояла неин партньор да бъде Енгин, защото й се струвал по-подходящ.
„Къванч Татлъту е друг типаж. Преценихме, че той не ни е необходим за ролята на Керим и Берен Саат ни препоръча Енги Акюрек. Те са много добри приятели, познават се още от Анкара. Енгин се оказа великолепен актьор и не съжаляваме, че го наехме“ – признава един от продуцентите на „Пепел от рози“.
При все че Берен Саат го прецакала, Къванч Татлъту продължава да поддържа приятелски отношения с нея. Той също си давал сметка, че ролята на Керим не е за него.
Къванч и Берен играха заедно в „Забраненият плод“ и се надяват в бъдеще пак да се съберат на снимачната площадка в някоя нова тв сапунка.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Берен Саат, Енгин Акюрек, Забраненият плод, Къванч Татлъту, Пепел от рози, сериал