Покани за кръщене

1
Добави коментар
masterman
masterman

Покани за кръщене

От древни времена хората са предавали всяка важна информация писмено чрез вестоносци. Когато искате да съобщите на Вашите близки радостта, че предстои да кръстите Вашето дете – нека бъде писмено с красиви покани за кръщене, изцяло съобразена със стила на Вашия празник.

Поканата за кръщене е първия досег на Вашите близки със събитието, което предстои. Ако планирате строго официален празник, то изберете покана която да е бъде строга и изискана, ако планирате весел детски празник – изберете пъстра и цветна покана за кръщене.

Все по-често се търсят алтернативи на стандартната покана – тип картичка. Раздвижена, отваряща се на нива, обемна, тип папирус, отварящо се цвете – идеи много.

Преди да започнете подготовката на Вашите покани за кръщенето трябва задължително:

Да сте запазили час в избраната от Вас църква
Да сте избрали мястото, където ще почерпите за здраве, както и да сте ангажирали начален час
Да сте избрали кръстниците и най-важното разбира се да сте им отправили специална покана, която те да са приели.

           При избора на текст за поканата за кръщене не забравяйте:

Да кажете какво, къде и кога
Да изберете подходящ за стила на събитието, но най-важното четлив шрифт на поканите за кръщене
Да съобразите дължината на текста, който сте избрали с размера на поканата
Да поискате потвърждение за присъствието на Вашите гости, като упоменете срок за това, както и телефон, на който да го направят. Ако сте наели координатор, който да Ви съдейства с организацията на Вашия празник бихте могли да предоставите неговия телефон.

Вече изработените и надписани покани за кръщене задължително поставете в плик –независимо дали е стандартен, артистичен или индивидуално изработен. Пликовете надпишете лично към всеки гост, като ако поканата е адресирана към семейство избройте всички негови членове, като не забравяте и децата.

   Порталът kryshtene.com е изцяло информационен и съдържа цялата необходима информация за кръщенето. Снимките в галериите са актуални, но в по-малки размери, както и без цени, поради спецификата на информационната платформа. Ако желаете да разгледате снимките с по-добра резолюция и цени, заповядайте в интернет магазина на адрес: shop.kryshtene.com.