Курсове по английски език

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Курсовете по общ английски език в Учебен център Астони се провеждат по системата New Headway– трето издание на издателство Oxford University Press, разпределена в пет нива:

A1 (Elementary)
A2 (Pre-Intermediate)
B1 (Intermediate)
В2 (Upper-Intermediate)
С1 (Advanced)

Системата е актуална и комуникативна, развива бързо говорни умения. Тя е оценена високо поради постигнатото оптимално съчетание на граматическите основи на речта и разговорната практика. Тя е най-успешната система предназначена за бързо придобиване на комуникативни умения при усвояването на английски език.
В тази система темите за разговор са добре подбраните и съвременни, грабват вниманието на курсиста и той неусетно усвоявя материала и придобива все по-задълбочени познания по езика. Граматиката се разглежда в дълбочина като има за цел да накара обучаващите се да навлязат в ритъма на езика чрез разнообразни практически упражнения. Автентичните текстове за четене и слушане са извадени от вестници, списания, радиопрограми, интервюта. Те са адаптирани или опростени, където е необходимо, за да станат подходящи за съответното ниво. Дават възможност на курсистите да разбират ясно автентична английска реч. New Headway набляга най-вече на говорните умения по време на курса и включва всекидневен английски език, представен в разнообразни ситуации от ежедневието. New Headway съчетава най-доброто от съвременните и традиционните подходи.