Сватбен хороскоп за 2013 – 2015 г. – КАРМА И СЪДБА – Статии

3
Добави коментар
mikael
mikael

Ако искате бракът ви да бъде щастлив и здрав, съветваме ви да се вслушате в думите на мъдрите китайци и да подберете годината за сватбеното тържество.

2013

Китайците препоръчват през тази година да сключват брак прагматичните двойки. Докато близките ви смята, че ви липсват страс, експресивност или спонтанност, характерни за новобрачните, Змеят (покровител на тази година) знае, че към всичко трябва да се подхождя с ум, а бракът не е изключение. Очаква ви спокоен съюз с добра финансова основа, която ще ви избави от вълнения и безспокойства от различни битови задължения.

2014

Бракът обещава да бъде изпълнен с караници и конфликти, често възникващи от нищото. За да съхраните такъв съюз трябва да се научите да овладявате избухливостта си и да поддържате добрата атмосфера у дома. Конят обещава в хороскопа за сватби през 2014 година изблици на непокорност и своенравие, редувани от временно душевно примирие, изпълнено с особена нежност. Сексуалната страна на вашия съюз ще бъде много хармонична, но в другите аспекти от семейния живот може да очаквате вулканична активност.

2015

Овните са привикнали да се задоволяват с малко и да проявяват удивителна жизнена невъзмутимост практически във всички ситуации. Те ще бъдат радостни да ви научат на същото, ако планирате сватбата си за 2015 г. Съвместният ви живот ще протича спокойно и отмерено, а прегръдките на любимия съпруг/а от година на година ще бъдат още по-топли и нежни. Само бъдете внимателни, в известната инфантилност се таи и опасност, обща пасивност и дори мързел, които ще ви дарят със скромна, но добра финансова опора. Щастието ще бъде и безоблачно, но и произачно – това обаче ще ви е достатъчно.