-> Безплатен курс Оперативно счетоводство

3
Добави коментар

 
Агенцията по Заетостта предлага безплатни курсове по Оперативно счетоводство по схемата Аз Мога Повече за периода 2014-та – 2015-та година

 

 

Какво представлява курсът Оперативно счетоводство?

   Курсът Оперативно счетоводство с Ваучер се провежда под формата на онлайн дистанционно обучение от Доставчик на Безплатно обучение с Ваучери по програмата Аз Мога Повече за 2014-2015.

   Продължителността на курса  в Дистанционно обучение е 960 часа за професията (или 600 часа за част от професията), като през тях Вие ще научите подробно и в детайли всичко, което е нужно в практическата работа на един счетоводител.

   По време на обучението по Оперативно счетоводство по програмата Аз Мога за 2014-2015 курсистите ще се научат да работят със счетоводни сметки и фактури, да обработват справки и да осчетоводяват документи.

Какво ще получа от обучението – ще ми бъде ли издаден документ по Аз Мога Повече – счетоводство, доказващ знанията ми?

   В края на обучението по Оперативно счетоводство с Ваучер по схемата Аз Мога Повече 2014-2015 към Агенцията по Заетостта Вие ще получите най-високата – трета степен на професионална квалификация, която ще Ви даде възможност веднага да започнете работа във всяка счетоводна къща или фирма. За да удостоверите знанията си, Доставчикът на Обучение ще Ви издаде Свидетелство за професионална квалификация, лицензирано от НАПОО.

За кого е подходящо обучението по Оперативно счетоводство по програма Аз Мога за 2014 и 2015 година?

   Дистанционното обучение на Оперативна програма Развитие на Човешките Ресурси по схема Аз Мога Повече 2014-2015 е подходящо за работещи хора с ограничено свободно време, които искат да подобрят своите познания в областта и да повишат квалификацията си. Дистанционната форма на обучение дава възможност да изберете Доставчик на обучение от София, Пловдив, Варна, при положение, че Вие живеете и работите в Ямбол, Силистра или Казанлък. Курсът Оперативно счетоводство по схема Аз Мога Повече за периода 2014-2015-та година ще е от полза за всеки собственик на бизнес или човек, който има желание да започне работа в сферата на администрацията.

Какво е обучение онлайн?

   Онлайн обучението е под формата на интерактивни видео-уроци с уроци, упражнения и тестове, разработени от екип опитни преподаватели.

   За да се обучавате онлайн Ви е необходим само компютър с интернет връзка, слушалки и микрофон. Не се изискват специфични компютърни умения и интернет-базираната платформа, където са качени всички материали, необходими за обучението Ви по Оперативно счетоводство, е достъпна за обучаемите чрез уникални за всеки потребителско име и парола.