Риби – Horoskopite.com – зодия риби, всичко за зодия риби, хороскоп, хороскопи, гадаене, магия, зодиак, зодии, зодиите,…

12
Добави коментар
ivo94
ivo94

Този знак е носител на подвижността. Под него са родени Александър III, Масне, папа Лъв XIII, Виктор Юго, Микеланджело.
Рибите означават тъпение и смирение. Скъпоценен камък е белият хризолит. Рибите са безразлични към каквато и да е разумна дейност. Въпреки това те са умни, не обръщат внимание на чуждото мнение, равнодушни са към всичко, което занимава другите.Приемат нещата такива, каквито са, без да се замислят и не обръщат сериозно внимание на нищо.
Родените под знака Риби са набити,с късо тяло, черна коса, бледа кожа, влажни очи.По характер са саможивци, стеснителни, безгрижни, простодушни. Животът ги тласка напред, макар и бавно. Растенията на този знак са всички водорасли. Минералите са корал, варовик и пясък.
Жените Риби са стройни и хубави. Имат добро сърце, докато скъперничеството не надделее. Те са верни в приятелството,любовта и обичта, постоянни са в привързаността си.
Мъжете са бързи, подвижни и променливи. Те обичат тайнственото, някои са склонни към изневяра. Те лесно изпадат във възторг, смели са до дързост, играят хазартни игри, но не за печалба.Разпалват се лесно, честолюбиви са, искат да изпъкнат, но са пълни с предразсъдъци. Волята им е много променлива. Повечето са доверчиви, добродушни, простодушни, лековерни, искрени в своите думи, привързват се от сърце. Кротки са, съчувстват, изпитва нежност, услужливи са. Но в същото време са сприхави, буйни, гневливи. На младини прекарват в бедност, а когато спечелят,го прахосват с широка ръка.