Кокетни идеи за интериорен дизайн на всекидневната

1
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Всекидневната стая е мястото, където можем да развихрим въображението си и да си подарим невероятен интериорен дизайн по наш вкус. Всекидневната е нашето пространство за релакс, забавления и срещи със семейство и приятели. Една от стаите, в които прекарваме най-много време у дома, всекидневната трябва да е в тон с нашия дом. Фактът, че тази част от къщата е толкова приятна и е забавно да я декорираме може да се превърне в проблем. Защо? Често имаме навика да претрупваме пространството с любимите вещи без да помислим дори колко може да побере стаята.

Ако всекидневната Ви поставя пред предизвикателство със своята площ, форма или други ограничения, то със сигурност знаете колко е трудно да подредите мебелите, които да предоставят комфорт на семейството и да спестят пространство. Две кушетки, залепени една за друга са чудесна идея, а цветните възглавнички със сигурност биха добавили романтична атмосфера във Вашата всекидневна.

Ако всекидневната ви не е толкова просторна, колкото ви се иска, изберете си малка масичка за кафе. Точно така, дървената масичка за кафе в центъра на всекидневната създава усещане за пространство благодарение на липсата на големи мебели в центъра на стаята, а ъгловият диван може да пасне идеално и да извлечете максимума от вашата всекидневна.
Днес сме събрали за Вас различни всекидневни с интериорен дизайн, който да използвате за вдъхновение. Тази галерия не само ще ви помогне да намерите иновативни дизайнерски идеи за дома, но и ще хвърли малко светлина върху най-заплетените ни дилеми: как да подредим мебелите, къде биха се чувствали комфортно гостите ни, как да разделим пространството от другите стаи в къщата, къде да скрием телевизора и да извлечем максимума дори от малката площ, с която разполагаме във всекидневната. Разгледайте и ни кажете какво ви вдъхновява!

снимка: LLI Design