Силиконов бюст спаси живота на жена

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Късметлийка от Канада твърди, че е оцеляла след брутална стрелба срещу нея, извършена от бившия ѝ приятел. В нейна бронежилетка се превърнали силиконовите ѝ импланти.

Според Daily Mail Ейлийн Ликнес от Калгари, Канада е свидетелствала в съда миналата седмица и е заявила, че ако не е имала поставен силикон в бюста, е щяла да бъде сериозно ранена или дори убита от бившия ѝ приятел, който я прострелял на 2 януари 2006 г. „Имплантите ми поеха голяма част от силата на куршумите“, казала Ликнес в съда.

Според показанията ѝ 61-годишният Фернандо Чора стрелял по нея с 9-милиметров пистолет. Куршумът одраскал дясното ѝ рамо, преминал и през двете ѝ изкуствени гърди и лявата ѝ ръка. Жената твърди, че имплантите ѝ били безвъзвратно разрушени. „Просто ги нямаше вече“, жалвала се Ейлийн.

Двамата с тогавашния ѝ приятел се возели цял ден в колата на жената. Дамата карала в продължение на часове, уморила се и в крайна сметка се разбрали Фернандо да слезе, за да може тя да се прибере. Отбила, а мъжът слязъл. Но вместо да си отиде, само се обърнал и, както си спомня канадката, стрелял два пъти в нея. Улучил я само единият куршум.

Ликнес е абсолютно убедена, че е щяла да пострада много повече, ако не е имала изкуствени гърди. Точно заради това, след като напълно се възстановила, Ейлийн веднага си сложила нови импланти.

Какво се оказва в крайна сметка? Значи силиконовият бюст от една страна прави жените по-уверени, но им дава и повече защита, така ли? Нещо като в рекламите на дамски превръзки, в които всички жени скачат, танцуват и пеят и се чувстват просто феноменално.

Това е чудесна новина, която вероятно ще се „услади“ и на пластичните хирурзи, и на жените, и на техните мъже, и на Митко Пайнера…