Филъри Radiesse – Ново! (без хиалуронова киселина) | Естетична Медицина Център

6
Добави коментар
Spirit4e
Spirit4e

Филъри Radiesse

Д-р Желева за филърите Radiesse:

Аз съм на 54 години. От самото начало на навлизането в България на филърите, ботокса и мезотерапията, се обучавам – професионално, като дерматолог с козметологична насоченост, но и редовно пробвам върху себе си всички новости в тази област, появили се на българския пазар. Така че в последните над 10 години лицето ми е получило редица филъри, мезотерапия и ботокс и лично проверявам предимствата на винаги прехвалваните продукти.
Отидох на обучението за Radiesse с известна досада, но се върнах убедена привърженичка на този продукт, като професионалист и като потребител. Ще се аргументирам конкретно с какво ме спечели:

Radiesse съчетава:

попълващия ефект на хиалуроновите филъри
опъващия ефект на ботокса
стягащия ефект на мезотерапията

Radiesse е идеалния продукт за зрели жени около 40 – 50 години, защото много от дефектите по лицето вече се дължат не само от хлътване на бръчките, както е при по-младите жени, а и от увисване на кожата на лицето от горе на долу. За това попълващите хиалуронови филъри или не дават добър ефект или резултатът е много по-слаб от приложените филъри преди година – две. Ефектът няма много да се подобри дори и с удвояването на количеството на филъра и така цената дори ще надскочи тази на двойна ампула Radiesse.

Чрез Radiesse може да се създаде поддържаща „арматура” под кожата на лицето, която спира свличането на горния слой, което образува гънки и увисване в долната част на лицето и особено по долната челюст. Освен това с двойна ампула Radiesse може да се коригира и стабилизира цялото лице от смъкването на веждите, леко попълване на хлътналите слепоочия и изконсумираните скули, намаляване на торбичките под очите, стягане на увисването на кожата пред ушите, затягане на долната част на бузите.

Тези ефекти аз лично получих и им се радвам вече 10 месеца.

Редовно препоръчвам и поставям Radiesse и на старите и на новите ми клиентки и съм щастлива, когато ми се обаждат след това – „Просто да Ви кажа благодаря!“

Radiesse е многофункционален филър за корекция на гънки и бръчки и корекция на обем и контури! Този, добре известен в Европа и Америка продукт от съвсем скоро е на българския естетичен пазар.

Доволна съм, че и аз като лекар – професионалист и като жена, която държи на външния си вид, намерих филър, който да задоволи моите изисквания!

Чрез уникалната формула на Radiesse се постига двоен ефект – незабавно действие, плюс колагенна неогенеза! Незабавният ефект се дължи на еластичната гел-основа, която коригира обемния дефицит. Микросферите от CaHA / Calcium hydroxylapatite/ индуцират колагенна продукция.

Поставянето на този филър е различно. Инжектирането цели да се отстранят двата основни проблема – изсконсумиране и отпускане на кожата! Хиалуроновите филъри попълват гънки и бръчки, но с тях отпускането не може да се поправи, с Radiesse може! Стимулирайки създаването на естествен колаген, Radiesse не само подмладява, а и задържа този ефект.

Ампула от 0.8 мл – 500 лв. 1.5 мл – 700 лв., с която може да се обработи цялото лице.

Ако 6 месеца след първото инжектиране на Radiesse на определени места се добави 1/3 от първоначално поставеното количество, ефектът от неговото въздействие е 3 години!

Други процедури: