Наръчник на лошото момче

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Не е лесно да си задник. Нужна е много работа, усъвършенстване на уменията, за да създадете и развиете този образ. Първокласните задници получават най-доброто в съвременния ни живот. Жените обожават да спят с тях, а мъжете, които не са станали още такива, искат да им подражават.

Абсолютният съвременен задник поддържа два типа отношения с хората около себе си – положителни или отрицателни. Няма средно положение. Това е защото този тип хора са доминиращи и останалите около тях или се подчиняват, или усещат заплаха и се отдръпват.

Както знаем, добрите момчета остават на последно място и ако искате нещо в живота ви да се получи и да сте успешен в това, което правите, трябва да сте задник. Няма как да успеете, ако допускате хората да стъпват върху вас, докато вървят напред. Трябва да сте капитанът на кораба, да контролирате посоката, в която той се движи и респективно да направлявате живота си. Черешката на тортата е неоспоримият факт, че ако успеете да се превърнете в класен задник, ще имате успех не само с работата си, но и с жените.

Ето и няколко качества, които безспорно ще са ви нужни, ако искате да бъдете висококачествен задник или както е по-модерно да се казва в наши дни – лошо момче.

Самовлюбен

Съвременното лошо момче се интересува само и единствено от себе си. Не го интересува нищо, което се случва на хората около него, нито мнението им. Животът му протича с една единствена тревога. И тя е – дали той е добре.

Груб

Както всички добре знаем, за да бъдете задник, трябва да сте груб. Добрите момчета са скучни и обикновено не получават онова, което искат.

Знае какво иска

Лошото момче винаги знае какво иска, кога го иска и как точно го иска. Повечето хора са нерешителни и се оставят другите да ги водят и да взимат решения вместо тях. Лошото момче взима бързо и убедено решенията и ги следва докато не ги изпълни, без значение какво ще му коства това.

Неочаквано откровен

По някакъв свой начин задникът е неприятен във всичко, което прави и казва. За да сте достатъчно груб към останалите, винаги трябва да сте готови да казвате неща, които хората около вас не очакват. Най-добре премахнете онзи невидим филтър в главата си, който понякога ви спира да сте болезнено откровени. Ако хората, с които говорите, се обидят, това си е техен проблем и на един истински задник изобщо няма да му пука.

Thinkstock/Guliver

Груб с жените

Мъжете, които винаги се държат добре с жените, рядко си лягат с тях. Всички знаем, че мацките си търсят лошо момче, което може да ги стимулира емоционално и сексуално, когато поискат. Обожават мъже, които са груби и понякога дори държащи се неприлично с дамите. Обичат мъже, които изискват от жените и могат лесно да ги поставят на мястото им.

Егоисти

Когато става дума за лошо момче а.к.а. задник, няма как да не заговорим за егото. Именно голямото его е горивото на задника, за да може всеки ден да бъде такъв, какъвто е. Колкото е по-голямо егото ви, толкова повече хора ви мразят и в толкова по-качествено лошо момче се превръщате вие. Спокойно пуснете егото си дори да стане комично и да расте с всеки изминал ден и винаги бъдете убедени, че можете да се справите с абсолютно всяка задача, която ви дадат да изпълните.

Цялостно брилянтно излъчване

Когато съзнателно искате да бъдете лошо момче, по което жените да припадат, а мъжете да умират от завист, съзнанието ви също трябва да тръгне в тази посока. Трябва да сте способни да се превърнете в център на вниманието в момента, в който се появите някъде. Внимавайте за стойката ви, за начина, по който се обличате и всичко, което може да ви помогне да се доближите до образа на перфектния задник.

Покровителствен

За да се държите покровителствено, трябва да чувствате, че превъзхождате останалите и допускате до себе си само онези, които са го заслужили по някакъв начин. Което отново означава, че знаете какво искате в живота и знаете, че заслужавате най-доброто от всеки човек, място и изобщо от всичко.

Концентриран

Бъдете лошо момче, защото всичко останало е скучно. Хората ще ви подминават, ако не заявите ясно позицията си и не поемете контрола над живота си и желанията си. Важно е да знаете, че с подобно крайно поведение хората винаги ще ви помнят, защото една част ще се забавляват с вас, други ще се вдъхновяват, а трети ще са доволни от работата си с вас.

Източник: EliteDaily