Как да надникнем в бъдещето сами

2
Добави коментар
demoniceye
demoniceye

Да започнем с простите очертания, които имат значение за тълкуване на символите при гледането на кафе.
1. Многото пръснати точици в чашата показват движение.
2. Ясно очертаните линии показват планове за изпълнение на определена цел.
3. Зле оформените символи говорят за затруднения, несигурност или препятствия.
Ключови символи като лодка или самолет означават пътуване. Големи монетни кръгове означават, че в събитията са намесени пари. Буквите означават инициали на хора. Стрелките показват конкретни отговори – „да“ или „не“. В добавка към образите в чашата трябва да потърсите цифри, които в повечето случаи означават време. Например, ако в долната част на чашата видите цифрата 3, става дума за нещо, което се е случило преди 3 месеца или 3 дни. А ако е в горната част на чашата ще започне след 3 часа, 3 дни или 3 месеца. Ако цифрата е в средната част на чашата, значи става нещо, което е било планирано преди 3 месеца или 3 дни. Когато цифрата е голяма става дума за месеци, а по-малка означава дни. По-необичайно е в чашата да са показани години, защото обикновено утайката показва близки събития.Ако цифрите са зле оформени означава, че нещо се е случило преди 3 години или месеци, но в момента положението се е променило драстично.
Буквите  от азбуката обикновено показват хора, така че ако видите една или повече в чашата, това навярно са нечии инициали. Ако буквите са на дъното на чашата това са хора, които познавате отдавна или хора от миналото. Ако са в средата, това са хора, които са ви много близки, хора, за които мислите постоянно. А ако буквите са близо до ръба на чашата, това са хора, които ще навлязат в живота ви. Тъй като е прието чашата за гледане да се възприема като небесният купол разположението на символите е много важно.

Отделете достатъчно време, за да проучите чашата изцяло, огледайте добре всички образи и символи и чак тогава започнете цялостното тълкуване.

This post is archived under

Гледане на кафе